Sharm El Sheik 

Fra at være et lille fiskerleje på sydspidsen af Sinai-halvøen til at være en af Egyptens største turistbyer. Dette er den udvikling som Sharm El Sheik har gennemgået de sidste 25 år.

De fantastiske koralrev, det milde klima, de mange fiskearter og koraller i Rødehavet er med til at gøre dette mekka til et paradis for snorklere eller hvis du ønsker at dykke med beholder.

Med en gennesnitstemperatur hen over vinteren på lige ved 26 grader om dagen og og 16 grader om natten fra oktober til marts, er dette et godt sted for dem som ønsker varme. Gennemsnitstemperaturen i vandet er 19 grader.

 Stedet kan deles op i to områder: Det gamle Sharm el Sheik, som er den oprindelige fiskerlandsby og Naama Bay, som er det største turistområde.

Sharm el Sheik er omgivet af lange sandstrande. Nogle steder er der skarpe koraller og klippestrande, så det anbefales at bruge badesko. 

I Sharm el Sheik syder det af liv og røre - både dag og nat, og stedet kan nok beskrives som det mest komplette rejsemålet i Egypten. Her kan man vælge mellem mange aktiviteter. Man kan fx fiske, bade, dykke, eller opleve ét eller flere af de 6 kasinoer.

Alle vore rejser kan selvfølgelig forlænges til 14 dage - 21 dage eller 28 dages rejser efter jeres ønske.

Travelmarket Interactive