Egypten 

NYHED HOS COMBI TOURS

Vi har oplevet en stor efterspørgsel på Egypten, og har derfor valgt at tage dette med i vores udbud af destinationer.
Efter nogle år hvor landet har været præget af en del uro, er der igen kommet gang i turismen som er på vej fremad.

Vil du være sikker på mange solskinstimer i vinterhalvåret og med en gennemsnitstemperatur på ca 25 grader er dette stedet for jer som ønsker en afslappende ferie.

Med blot 5 timers flyvning venter der jer en dejlig ferie med hoteller i topklasse, farverige basarer, mulighed for mange spændende udflugter herunder pyramider, lange sandstrande med krystalklare farver klar til jeres dykkerture. Er i til golf, findes der mange dejlige baner. Drømmen om en ørkentur samt et pyramidebesøg eksisterer i bedste velgående. Det anbefales dog, at man tager med på en organiseret tur, da man, hvis man forsøger sig på egen hånd kan blive udsat for svindel eller tyveri. Alle de store hoteller er behjælpelige med disse ønsker.

Er du til en rejse udover det sædvanlige er der mange muligheder.
De fleste af ferieområderne er opbygget på gamle fiskerbyer, hvor i stadig har mulighed for at opleve den charme der er, når man går på oplevelse i disse byområder.

Egypterne er et meget venligt folkefærd uanset hvem i er. Hvis du tager afsted med dine børn så kan de rigtig store resorts tilbyde jer mange aktiviteter i forskellige størrelser og med rigtig mange aktiviteter.

Man skal ikke tage til Egypten for en kulinarisk oplevelse. Det er et land med traditionelle blandede retter fra mange forskellige kulturer. Vær opmærksom på, at Egypten er et meget konservativt land som stadig har restauranter der er forbeholdt for mænd.  

Når i er på restaurant, anbefales det at man altid har småmønter eller småsedler i lommen da man forventer at der gives drikkepenge uanset om det er lagt på regningen. (Normalt er 10 - 15 %) og det er en rigtig god ide at være omhyggelig med hvor meget alkohol man indtager i offentlige rum.

Når du rejser i Egypten, så bør du altid udvise forsigtighed i større menneskemængder da der ligesom i mange andre lande er et udbredt problem med tyveri. Når dette så er sagt, så er Egypten som udgangspunkt et sikkert land.

Tidsforskel: Der er ingen (sommeritd) 1 time foran Danmark (vintertid)
EL: 220.v. Der anvendes tobenede stik uden adaptor. Hvis i har jord, skal i anvende adaptor.
Sprog: Arabisk, og engelsk
Valuta: Egyptiske pund.


OBS:
Vær opmærksom på, at der er visumpligt i Egypten og det altid er dit eget ansvar at pas og visum. Hvis dit pas og visum ikke er gyldigt, kan du blive afvist i lufthavnen. Hvis du bliver afvist på grund af ovennævnte forhold, kan Combi Tours ApS ikke holdes ansvarlig og visumgebyret refunderes ikke.

Det er dit eget ansvar at undersøge om der er visumpligt i det land du rejser til. Combi Tours kan ikke påtage sig ansvaret for følgerne af manglende eller ikke gyldigt visum eller pas.

Være opmærksom på, at til Egypten kræves det, at dit pas er gyldigt 6 måneder efter hjemkomstdatoen. Ligeledes kan du nægtes indrejse såfremt dit pas er beskadiget.

Alle børn skal have deres eget pas.

Du kan altid finde de gældende regler på et af nedenståede links:
http://www.politi.dk/da/borgerservice/pas/
http://www.um.dk/da/menu/Borgerservice/FoerdinRejse/UdenlandskeVisumregler/


 
Travelmarket Interactive