Costa del Sol - Langtid 

Med over 300 solskinsdage om året er der ikke noget at sige til at turisterne strømmer til Costa del Sol. Her er noget for enhver smag - både solferien ved stranden og swimmingpoolen, kulturferierne og for de unge, der vil feste i nattelivet.

Tidligere var Andalusiens kyster fattige fiskelandsbyer, men nu er der store hoteller, masser af golfbaner, marinaer, kasinoer og meget mere. Der er med andre ord noget for enhver smag.

Temperaturen indbyder også til ferie i efteråret og vinteren, hvor temperaturen minder om vores danske forår og er meget behagelig.

Byerne vest for Malaga - Marbella, Fuengirola, Benalmadena og Torremolinos har masser at byde på bl.a. en zoo i Fuengirola, Tivoli World & Marina Park i Benalmadena samt svævebanen, der går op i 769 meters højde, og hvor der er en betagende udsigt. I Torremolinos findes der bl.a. et kæmpe aqualand samt en krokodillepark. Tager man lidt op ad bjerget ved Fuengirola, kommer man til den hvide landsby Mijas. En meget charmerende by med hvidkalkede huse, restauranter og en fantastisk udsigt.
Travelmarket Interactive