England - Premier League 

ER DU TIL ENGELSK FODBOLD ? :
Kamprogrammet for de engelske kampe til sæsonen 2018 - 2019. er nu kommet og vi vil løbende opdatere vores hjemmeside med tilbud til de bedste kampe 

Hvis du ikke finder netop den kamp som du ønsker, så ring eller skriv til os, så sender vi et tilbud til dig.

Er du til Manchester City, Manchester United, Chelsea, Liverpool, Tottenham eller måske en helt anden klub, så vær allerede nu på forkant og skriv til os om dine ønsker da der er rift om billetterne. Som udgangspunkt er alle vore ture med 3 overnatninger (mandag - fredag) men kan enten forkortes eller forlænges efter ønske. Dog skal man være opmærksom på, at ved udrejse lørdag kan flyvetiden ligge på et tidspunkt som gør at man ikke kan nå fodboldkampen, såfremt denne spilles om lørdagen.

Skal du bruge turen som en gave så ring til os så vi kan hjælpe dig med den bedste løsning.

Er i et firma eller en forening, som gerne vil afsted sammen, så ring til os for et samlet tilbud.

Vi skal bare vide følgende:

* Hvor vil I/du gerne rejse fra ?
* Hvem vil I/du gerne se ?
* Hvilke type hotel vil I/du gerne bo på ?
* Skal I/du f. eks. have morgenmad med i tilbuddet
* Hvor mange er I og er der eventuelle børn med på turen (alder)
* Telefonnummer, mailadresse og navn

Når vi har alle disse oplysninger fra jer, så sender vi indenfor  24 timer et tilbud til jer med de muligheder som der er. I skal være opmærksom på, at der for nogle holds vedkommende kan forekomme kvalifikationskampe midt på ugen så derfor er det en god ide med 3 overnatninger (fredag til mandag) Så har i også bedre tid til at nyde byen.

NYT NYT:
Vi har nu mulighed for at tilbyde flyrejser til Manchester og Liverpool fra Billund da RyanAir har oprettet en direkte rute til Manchester fra 1. april 2019.


 
Travelmarket Interactive